Кому можна їсти після 18:00?

Багато людей підтримують свою вагу на одному рівні довгі роки. І їхнє основне правило – не є ввечері. Вдень можна дозволити собі трохи розслабитися, адже організм витратить усі отримані калорії. А вся їжа, з’їдена ввечері, може відкластися у вигляді жиру. Тому не рекомендується їсти після 18.00

Загалом після 18.00 можуть їсти абсолютно всі. Але це тільки в тому випадку, якщо вважати їжею знежирений кефір, свіжий огірок або кавун. Таку їжу в невеликих кількостях ви можете вживати навіть о першій ночі, шкоди вона не завдасть.

Ну, а отримати висококалорійну вечерю після 18:00 можуть дозволити собі далеко не всі. До цієї категорії, звісно, ​​належать люди з дистрофією. Їм, навпаки, потрібно отримувати якнайбільше калорій у будь-який час доби.

Також спокійно їсти ввечері можуть люди з добрим обміном речовин. Це ті щасливчики, які не видужують, навіть якщо харчуються багато і часто. Їх організм вбирає в себе все корисне, що є в продуктах. Вони практично ніколи не набирають зайву вагу. Звичайно, якщо зберігають свій обмін речовин до самої старості.

Забути про час і їсти після 18.00 можуть також люди, які вночі працюють. Адже багато хто працює позмінно. І зміна може випасти на ніч. Пильнуючи провести більше 12 годин без їжі дуже складно. І такі люди не дивляться на годинник, коли хочуть їсти.

Неможливо відмовитися від пізньої вечері та людям з проблемами травного тракту. Наприклад, виразникам. Для них голодування приносить не тільки болі, а й серйозне погіршення здоров’я. Їм не варто проводити на собі такі експерименти. Якщо хочеться їсти, вони мають їсти для підтримки здоров’я.

Можна також згадати про поділ людей на сов та жайворонків. Якщо другі лягають спати рано, то перші можуть спати практично до ранку. Особливо якщо їм дозволяє їхня служба. З ранку сови найчастіше їдять мало, вони пасивні та неенергійні. Приплив сил та голоду у них відбувається у другій половині дня. А іноді й ночами. Якщо ви лягаєте спати після 23.00, пізня вечеря існує для вас.

Між останнім прийомом їжі та сном має пройти близько 4-5 годин. Тому совам можна їсти і 21.00, і о 23.00. Це не вплине на їх фігуру, якщо вони, як завжди, ляжуть спати пізно.

Приймати їжу після 18.00 можуть і люди, які регулярно отримують важкі фізичні навантаження. Наприклад, водії вантажних автомобілів, шахтарі, вантажники. Вони всі калорії все одно будуть витрачені, нехай і наступного дня.

Людей, які можуть дозволити собі їсти після 18.00, досить багато. Подивіться, можливо, ви також входите до однієї з цих категорій. І тоді вам не потрібно мучитися і морити себе голодом, сміливо їжте смачну і таку приємну їжу!